Ledige stillinger

Maskinfører

Er du til et job hvor du dagligt arbejder med maskiner, får frisk luft og samtidig sætter pris på, at der er normale arbejdstider med ferier og fritid til familie ? Så er jobbet som maskinfører hos Esbjerg Maskinstation måske noget for dig.

Arbejdsopgaverne er i sommerhalvåret primært maskinkørsel ifm. jordbearbejdning, etablering og vedligeholdelse af grønne områder herunder græssåning og græsslåning. Derudover er der arbejdsopgaver indenfor entreprenørarbejde. I det hele taget mange forskellige maskinopgaver hvor dine evner og interesser kan give et varieret arbejde.

Om vinteren vil dit primære arbejdsområde være snerydning/saltning sammen med alle øvrige ansatte. Her skal påregnes natarbejde. Arbejdet med snerydning/saltning starter normalt kl. 03.00 om natten og der vil gennemsnitligt være 10-20 nætter pr. vintersæson. Der køres meget sjældent om eftermiddagen eller aftenen og det vil dermed være muligt, at få en fornuftig døgnrytme mht. familie og fritid. Det er afgørende, at du er yderst mødestabil.

Øvrige store vinteraktiviteter er vedligeholdelse af den samlede maskinpark og det er derfor nødvendigt, at du har et godt håndelag og interesse for maskiner og teknik.

Vi forventer at:

 • Du har maskinerfaring og kan køre præcist og sikkert i trange omgivelser.
 • Du har værkstedserfaring og interesse i at skrue i teknik.
 • Du har en god fysik og et godt helbred. Manuelt arbejde er en del af arbejdsdagen.
 • Du kan lide udfordringer og at to dage sjældent er ens.
 • Du har en baggrund som medarbejder på f.eks. maskinstation, entreprenørfirma, golfbane eller lignende hvor maskinopgaver og maskinvedligeholdelse har været en del af dit arbejde.
 • Du har B/E og gerne C kørekort. 

Vi tilbyder:

 • 37-40 timers arbejdsuge. Du kan påregne fri i samtlige weekender fra april til november. Generelt holder vi fri i skolernes ferieperioder med op til 3 ugers sammenhængende sommerferie i perioden medio juni til ultimo juli.
 • Topmoderne og isolerede bygninger til opbevaring og service af maskiner. Alt er nybygget i 2012. Fuldt udstyret værksted og generelt orden i tingene.
 • Løn efter kvalifikationer. Særligt gode evner + fleksibilitet + positivitet = ekstra løn

Læs venligst fanebladet "Virksomheden" på vores hjemmeside. Så ved du hvad du går ind til.

Ønsker du at høre mere om denne stilling, kontakt: Jacob Brandt, jbj@em-esbjerg.dk, 40704590

 

Maskinfører til græsslåning

Esbjerg Maskinstation søger professionel maskinfører til græsslåning. Arbejdsopgaverne er primært græsslåning 4-5 dage om ugen hos vores erhvervskunder. Af maskiner råder hvert klippehold over bl.a. John Deere Z997R, John Deere Quik Trak M636 stand-on mower og på store arealer assisteres der med en 680 cm rotorklipper. Der er tale om en maskinpark med højeste kapacitet og det samme forventer vi af dig. Det er med andre ord vigtigt, at du er dygtig til maskinkørsel og kan arbejde dig igennem en lang ugentlig arbejdsliste. Der vil også være mulighed for at deltage i øvrig maskinkørsel.

Vi forventer du har solid erfaring i græsslåning med zero-turn maskiner og flair for afsluttende trimning af kanter og forhindringer, således arealerne altid afleveres i orden. Det kvitterer vi for lønmæssigt.

Vi forventer yderligere:

 • Du har en baggrund som medarbejder hos anlægsgartner, golfbane, maskinstation, entreprenørfirma eller lignende hvor maskinopgaver og maskinvedligeholdelse har været en del af dit arbejde.
 • Du har minimum B/E-kørekort inden ansættelsesstart.
 • Du er ca. 30-50 år og bosiddende max. ca. 40 km. fra Esbjerg.

Vi tilbyder:

 • 37-40 timers arbejdsuge. Du kan påregne fri i samtlige weekender  
 • Generelt holder vi fri i skolernes ferieperioder og med op til 3 ugers sammenhængende sommerferie i perioden medio juni til ultimo juli.  
 • Topmoderne og isolerede bygninger til opbevaring og service af maskinerne. Fuldt udstyret værksted og generelt orden i tingene.

Job start: primo/medio april

Job slut: medio oktober

Såfremt du har gode evner i maskinkørsel og værkstedarbejde/vedligehold, er det muligt at få varig ansættelse.

 

Læs venligst fanebladet "Virksomheden" her på hjemmesiden. Så ved du hvad du går ind til. 

Ønsker du at høre mere om denne stilling, kontakt Jacob Brandt, jbj@em-esbjerg.dk, 40704590

Esbjerg Maskinstation Aps
Lillebæltsvej 41
6715 Esbjerg N

Tlf.: 75 14 24 66
Fax: 75 14 01 15
www.em-esbjerg.dk